Moschino FALL 2011/2012

Colectia Moschino toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri care reprezinta in general trendurile pentru aceasta perioada.Pastrand viu spiritul Casei, Rosella Jardini continua bataliile pe taramul modei, sfidand sistemul si regulile impuse, calcand teritorii si demitizand imagini.

Moschino ne indeamna sa adoptam stilul masculin si ne  propune deux piece-uri formate din sacou si pantaloni indulcite cu imprimeuri de trandafiri rosii si nuante de mov.Contrastul dintre croielile rigide si curbele unui corp feminin ofera un efect extrem de elegant si senzual. Misterul creat de piesele vestimentare in stilul minimalist si detaliile elementelor feminine fac deliciul accestei colectii.Jachetelor cu umerii evidentiati,pantalonilor military si chiar sepcilor li se alatura detaliile feminine cum ar fi:volanele,manusile lungi,curelele subtiri si imprimeurile florale.

Rosella Jardini ilustreaza femeia zilelor noastre, femeia Chanel, femeia Hermes, femeia actuala care isi doreste sa fie conform tuturor tendintelor modei.Orice e posibil pentru femeia moderna atunci cand isi propune sa isi cheltuie banii, mai ales pentru ca moda trebuie sa mearga inainte! Iar Moschino este de acord cu aceasta!

Reclame