Burberry Prorsum Fall 2011

Sezonul reinventarilor la Burberry. Christopher Bailey a pus in scena o  parada de culori vibrante si forme voluminoase.

Paltoane si pardesie,elemente din blana si pantaloni skinny,toate acestea ilustreaza moda anilor 60 intr-o nota contemporana.Nuantele purtenice de portocaliu,rosu,smaralad,turcoaz sunt combinate cu o gama naturala de alb,negru si bej.Forme sculpturale si linii precise in constructii rigide cu siluete alungite.Piesele nu parasesc acea sfera specific britanica rafinata,traditionala,dar in acelasi timp  trendy. Trench-urile clasice sunt regandite si transformate in modele cu talie slim si accesorizate cu curele late.Pantofii sunt inspirati din incaltamintea traditionala si sportiva masculina englezeasca.

Cu multa inteligenta si fler, designerul reinventeaza mostenirea Burberry contribuind la cresterea si dezvoltarea brandului.Combinatia clasica de bej specifica Burberry este nelipsita precum si carourile sau tweedul.

Eleganta, prospetime in culori, inovatie in ceea ce priveste materialele si multa indrazneala in croiala.Colectia Burberry Prorsum  toamna-iarna  2011/2012 exprima energie pozitiva si prospetime,ceea ce face din acesta unul dintre cele mai inteligente si interesante branduri  de pe scena modei internationale.

Reclame