Louis Vuitton,Fall 2011/2012

Marc Jacobs propune pentru aceasta toamna tinute provocatoare,usor perverse intr-un stil fetis-chic.Prezentata intr-un background similar celui al unui hotel,in cadrul muzeului Louvre, colectia Louis Vuitton toamna-iarna 2011/2012 aduce in prima plan imaginea femeii fara inhibitii:profesoare rele,menajere senzuale sau politiste rigide.Conservatorism condimentat cu sexualitate ascunsa, cu focus pe picioare dezgolite si pe rochii cu guler alb rotunjite in colturi.

Jacobs s-a axat in acest sezon pe explorarea detaliilor intr-o maniera fascinanta. Atentia acordata detaliilor a putut fi observata chiar si in zonele mai limitate ale colectiei. Jachete in stil militaresc au fost prevazute cu nasturi mari si cu aplicatii de buzunare din piele, iar bluzele cu gulere in stil Peter Pan. Din colectie nu au lipsit nici body-urile tricotate, care, cu siguranta trimiteau cu gandul la ideea de stil fetis.Printre texturile folosite s-au numarat blanurile mate si tunse, detaliile din plastic sau din lac, pielea luxoasa de piton, dantela sau ornamente stralucitoare precum paietele. Predomina negrul insa a abordat si culori precum griul,bordo si violet.

Catusile incrustate in diamante sau placate cu aur de 18 carate si sepcile inscriptionate cu faimoasa monograma LV, ce garanteaza vanzarile oricarui produs care o aplica, au fost omniprezente. Insa cu siguranta piesele care se vor transforma intr-un real fetis achizitional vor fi gentile si pantofii. Ca o revelatie a look-ului Louis Vuitton, Marc Jacobs a reinterpretat faimosul model de geanta  “Lock it”, transpunandu-l in diferite texturi de la piton si crocodil la piele cauciucata.

Ca intotdeauna, hainele,pantofii si gentile create de Marc Jacobs pentru Louis Vuitton sunt fabuloase si vorbesc de la sine. Lumea Louis Vuitton este cu siguranta lumea in care va doriti sa fiti!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame