The Gucci man is my kind of man!

Una dintre colectiile care reflecta foarte bine noua silueta masculina e si cea semnata de Frida Giannini pentru Gucci Men. Frida descrie un barbat modern care se inspira din trecut dar actualizeaza cu curaj, preferand pentru tinuta sa, mai putin conventionala formula costum cu camasa si cravata, alegand in special varianta sacou purtat cu maleta. E o solutie mai comoda si mai sigura pentru temperaturile scazute ale unui sezon rece. Pentru aceasta optiune, Giannini alege in completare pantalonul slim si de cele mai multe ori unul alb curat, care parca vine in sublinierea noii atentii si ingrijiri pe care si-o acorda barbatul.

Albul si bejul au dominat colectia, insa nici aici nu au lipsit carourile. Costumele lejere cu pantalonii pana la glezna vor fi vedetele sezonului urmator iar smokingul va arata altfel cu pantaloni in carouri sau un sacou cu umeri supradimensionati.Piesele de inspiraţie retro nu au arătat niciodată atât de modern. Frida Giannini s-a inspirat din piesele anilor ’60 şi ’70 pentru aceasta colectie creând un bărbat aristocrat, dandy şi cu o uşoară atitudine rock. Croieli slim, accesorii statement şi materiale preţioase.In materie de accesorii Gucci a preferat extremele: genti mari si coliere minimaliste, pe care le puteti imprumuta fara probleme din garderoba iubitului.

Imbracat astfel, barbatul Gucci e pregatit sa calatoreasca oriunde in lume, dar si sa petreaca seri linistite la munte, in fata focului ori seri de club cu prietenii intr-o mare metropola. Pentru oricare dintre variante el poate alege linistit sa mearga pe mana Fridei Giannini pentru ca nu va da gres cu siguranta.

Reclame