Christian Louboutin celebreaza 20 de ani de activitate!

 De-a lungul carierei, designerul a „incaltat” de la femei simple pana la actrite celebre sau fete dornice de afirmare in  lumea mondena. Si cum altfel poate sarbatori Christian Louboutin acest lucru, daca nu printr-o noua colectie fabuloasa?

 Inspirata de cele mai faimoase si apreciate stiluri pe care Louboutin le-a abordat de-a lungul timpului, marcate de binecunoscuta talpa rosie,colectia aduce in prim plan stilul,inconfundabil,al designer-ului.Motivele clasice Louboutin sunt reinterpretate si combinate pentru a crea formula pantofului perfect. Tocul cui metalic,ciucurii de blana , franjurile celebre ale cizmelor, tintele, platformele supradimensionate,baretele transparente sau sub forma de fermoare sunt caracteristicile celor 20 de modele. Acestea au fost deja puse in vanzare in magazinul Selfridges.

Adeptul pantofilor cu tocul inalt( creatorul insusi declara ca incaltamintea feminina trebuie sa fie sexy nu neaparat confortabila) Louboutin a socat, de-a lungul timpului,printr-un design inedit.A fascinat lumea modei cu fiecare colectie noua propusa. Impatimitele de pantofi sunt vesnic indragostite de creatiile lui. Desi pretul unei perechi ajunge si la cateva mii de euro, iar cea mai ieftina nu coboara sub 425 euro, vei fi uimita de numarul fashionistelor care ii poarta.

„In Franta, 20 de ani inseamna o generatie. Asadar aceasta este o aniversare a primei generatii a acestui brand tanar” a declarat Christian Louboutin.Watch and dream! 🙂

 

 

Reclame