E timpul romanilor

Saptamana trecuta, designerul Adrian Oianu a lansat la Muzeul Taranului Roman, cea mai recenta colectie a sa, intitulata “E timpul romanilor”. Conceptul colectiei a pornit de la reinterpretarea portului popular romanesc pe care a incercat sa-l transpuna in contemporan. Noua colectie cuprinde 40 de piese, atat rochii, cat si bluze si fuste.

„E timpul românilor” – o culegere de modele prin care Adrian Oianu şi-a propus să recucerească paradisul pierdut al straiului popular – a fost prezentată publicului într-o atmosferă tradiţional românească, susţinută nu doar de decorul amenajat în curtea Muzeului Ţăranului, ci şi de muzica de impact. Trei tulnicărese venite din Câmpeni, judeţul Alba , au punctat momentele-cheie ale prezentării.

Modele al căror styling și make-up a fost unul extrem de clean au prezentat creații lejere, deconstruite, ușor minimaliste puse în valoare de detalii precum aplicații de broderie, umeri supradimensionați, fâșii de materiale în culori contrastante, imprimeuri florale și tonuri pastelate.

Reclame