Stephan Pelger la Berlin Fashion Week

Designerii romani Andra Clitan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter si Lucian Broscatean reprezinta Romania la editia din acest an a Berlin Fashion Week, care a inceput pe 15 ianuarie.

Este deja al 5-lea sezon in care designerii romani participa la Berlin Fashion Week, 2 ani in care designul romanesc a aratat ca se poate alinia la standardele de calitate si viziune impuse de ‘occident’. Mai mult, ca poate bifa cu succes unul dintre cele mai importante aspecte ale unui astfel de eveniment: lucrul in echipa, impecabil si organizat, task-cheie in timpul unui fashion week.

Sthepan Pelger, s-a inspirat pentru colectia lui din garderoba Ameliei Earhart, gandind tinute in care practicul se combina firesc cu elegantul. Designerul a folosit materiale specifice aviatiei: matasea si pielea sunt principalele materii prime ale pieselor sale pentru toamna-iarna 2013-2014. Rochii fluide, in nuante puternice de rosu, mov si maro roscat, cu talia bine evidentiata, pun in valoare siluete spectaculoase. Jacheta si pantalonii din piele in nuante de maro sustin tema aviatica a colectiei, la fel si salopeta din matase.

Colectia se adreseaza femeilor sigure pe ele, dar carora le place sa se joace cu regulile, cu stilurile si au o atitudine joviala fata de cei din jur. Rezultatul este mereu uimitor, e imposibil de ignorat sau de pus la indoiala: un intreg arsenal feminin pentru un duel cu destinul.

Reclame