John Galliano is back!

Cei care adora creatiile excentricului John Galliano au toate motivele de bucurie. Celebrul designer, cazut in dizgratie, are parte de o noua sansa pentru a-si dovedi talentul in moda, totul cu sprijinul lui Oscar de la Renta.

Designerul britanic a fost concediat de la Dior, in urma unui scandal cu implicatii antisemite. Acesta a aparut  intr-un clip postat pe Youtube in care afirma „Il iubesc pe Hitler”. In urma acestui incident Galliano a fost dat in judecata si gasit vinovat. De cand a fost concediat, in martie 2011, Galliano nu a mai creat nimic, in afara de rochia de mireasa a fotomodelului Kate Moss, luptandu-se cu dependenta de alcool, somnifere si Valium.

galliano

Potrivit „Mediafax” , inainte de prezentarea de la New York, Galliano va locui, timp de trei saptamani, in studioul newyorkez al designerului Oscar de la Renta. In primul sau interviu dupa propunerea venita din partea lui Oscar de la Renta, Galliano a declarat: „Ii sunt foarte recunoscator lui Oscar pentru ca m-a invitat sa petrec un timp alaturi de el in lumea atat de familiara a unui studio de creatie. Suportul si increderea sa in mine sunt incredibile”.

Galliano va reveni in lumea designului vestimentar cu o prezentare la Saptamana Modei de la New York.

WE WISH HIM LUCK!

Reclame