More than a MURMUR in Vogue UK!

Dupa ce a intrat in portofoliul Luisa via Roma (al doilea cel mai mare retailer de moda din lume), brandul Murmur apare in pictorialul principal al editiei de februarie Vogue UK alaturi de nume de referinta din moda internationala cum ar fi: Giambattista Valli, Valentino sau Manolo Blahnik!

De cand a aparut pe piata, Murmur a devenit instant unul din cele mai dezirabile branduri de la noi. Cu tinute feminine, senzuale, designerul  Andreea Badala, fosta stagiara la Alexander McQueen, a reusit sa creeze o nisa pe piata internationala, abordarea de design situandu-se undeva intre pret-a-porter, lenjerie si accesoriu erotic.

murmur

Prezenta continua in ultimii ani la targurile de moda de la Paris, Murmur isi face tot mai mult simtita prezenta pe piata internationala a produselor de lux pentru femei. Piesele Andreei Badala,  au mai aparut in presa internationala si in revistele Kaltblut – Germania, Noblesse – Coreea, Prestige, Ever, Sensuelle si Lash – Franta, West East – Hong Kong, Kurv – Australia, Viktor – Italia sau Lone Wolf – Statele Unite.

Pictorialul a fost realizat de Lucinda Chambers, fashion director Vogue UK, si fotograful Patrick Demarchelier. Semn clar ca Murmur nu conteneste sa ne dea vesti bune si sa ne reprezinte la cel mai inalt nivel in moda internationala.

murmur1

Reclame