Dolce & Gabbana Spring-Summer 2013

Stapanii glamourului senzual, duo-ul italian Domenico Dolce si Stefano Gabbana pregatesc o vara senzuala, in culori calde, stinse, printuri florale si dungi orizontale ce amintesc de tematica nautica.

Daca vreti sa cunoasteti ultimele trenduri si imprimeuri, va propun sa admirati campania Dolce & Gabbana pentru primavara/vara 2013 pentru ca aici veti gasi tot ce e mai elegant si la moda in ultimul sezon. Colectia este una colorata, feminina, inspirata din vacantele vesele siciliene bine cunoscute de Domenico Dolce care provine dintr-un oras din centrul Siciliei. Ea include tinute stilate de zi, rochii scurte, fuste, topuri si citeva haine pentru sarbatorile la plaja. Imprimeurile geometrice si florale au creat o garderoba perfecta pentru vacante fabuloase.

dolce gabbana primavara vara 2013 2dolce gabbana primavara vara 2013 4dolce gabbana primavara vara 2013 6Monica Belluci a fost aleasa de Dolce & Gabbana ca imaginea campaniei de primavara-vara 2013. La 47 de ani Monica Bellucci arata superb, iar fotografiile de promovare a campaniei Dolce & Gabbana ii pun perfect in valoare silueta clepsidra. Desi Bellucci a pozat alaturi de modele mult mai tinere decat ea, este cat se poate de vizibil ca reuseste sa capteze privirea oricarei persoane care priveste materialele. Belucci apare intr-o rochie neagra, din corset si dantela, imaginea senzualitatii asumate.

dolce gabbana primavara vara 2013 3dolce gabbana primavara vara 2013 1dolce gabbana primavara vara 2013 5dolce gabbana primavara vara 2013 9Ultima colectie Dolce & Gabbana include o multime dintre trendurile promitatoare pentru primavara/vara 2013 ca imprimeurile abstracte, dungile, broderiile, pliurile, aplicatiile florale, brodate si dantela. Cum nu cred ca exista vreo femeie care sa nu-si doreasca in acesta vara un look sexy, te invit sa reproduci cu stil o tinuta din show-ul D&G pentru primavara-vara 2013.

dolce gabbana primavara vara 2013 11dolce gabbana primavara vara 2013 12dolce gabbana primavara vara 2013 14dolce gabbana primavara vara 2013 8

Reclame