Chanel spring-summer 2013

Maestru in moda, dar si spectacol, Karl Lagerfeld adora sa insele asteptarile oamenilor si sa uimeasca in fiecare sezon,  colectiile lui trecand granitele ineditului. Devenit deja o legenda vie, designerului  ii place sa experimenteze, gasindu-si inspiratia in lucruri neconventionale, astfel ca Chanel ne surprinde cu o colectie inspirata de cultura japoneza, minimalista si plina de simboluri.

chanel primavara vara 2013 3

Rochii simple, trapezoidale, fara bretele, jachete cu mult volum, coliere si bratari supradimensionate, cu multe perle albe sau negre – iata, pe scurt, esenta ultimei colectii pret-a-porter primavara-vara 2013. Daca alte case de moda au preferat culorile vii, Chanel a mizat pe cele neutre. Au predominat hainele albe, negre si gri, cu mici pete de culoare de un roz pal, rosu sau un albastru inchis. Tinutele prezinta detalii ce accentueaza umerii, iar broderiile cu flori sunt realizate cu atata migala incat detaliile lor stralucitoare par mai degraba pictate decat cusute. In ceea ce priveste croiala, se vor purta creatiile lejere, fara talie marcata, iar lungimea poate varia in functie de preferinte.

Tinutele din noua campanie ne conving ca e din ce in ce mai usor sa adoptam Chanel pe strada sau la birou, la fel de bine cum putem purta Chanel la un cocktail sau la o petrecere. Hainele celebrei case de moda sunt din ce in ce mai versatile; Karl pare ca are capacitatea de a schimba ADN-ul brandului periodic, fara a altera nimic din statutul iconic al acestuia. Desi elementele care au consacrat  Chanel nu lipsesc, joaca de-a oamenii mari si stylish nu a fost niciodată mai la indemana.
chanel primavara vara 2013 6

chanel primavara vara 2013 1chanel primavara vara 2013 2chanel primavara vara 2013 4chanel primavara vara 2013 5Linii clasice, umeri supradimensionati, eleganta minimalista; aceasta este moda 2013 in viziunea Chanel.

Reclame