„La vie en rose” with Rhea Costa

Ceea ce a inceput acum cativa ani cu un mic atelier si rochii modelate pe un bust de croitorie, cu indemanare si pasiune de un fost stilist, devine astazi un business in sine, fara a i se stirbi insa valoarea si caldura umana: RHEA COSTA. Inspirate de o viziune pozitiva asupra vietii, de fericirea care se gaseste in lucrurile marunte si de frumusetea subtila a naturii, creatiile combina linii simple, fluide, cu structuri complexe, arhitecturale.

campanie6a

Pentru sezonul primavara-vara 2013, Rhea Costa propune look-uri feminine, jucause si, in acelasi timp, sofisticate. O sensibilitate aparte, lesne observabila atat in ceea ce priveste cromatica aleasa, cat si la nivel de contur al siluetelor. La Vie en Rose” aduce nuante delicate de rosé, corai, lila, galben, peach, alaturi de ivoire, nude negru si alb, dar si transparente perlate. Colectia de primavara/vara 2013 respecta stilul care a consacrat Rhea Costa, folosind contraste de materiale fluide si texturi rigide: matase, vascoza, crepe de chine, chiffon, tulle, organza.

Lungimile alterneaza de la maxi, la midi sau mini,in  functie de starea si dispozitia de moment, intr-un joc al dezvaluirilor care lasa insa suficient loc imaginatiei. Am remarcat in mod special rochiile lungi spectaculoase in care se pune accentul pe contrastele dintre diferite tipuri de materiale. Demersul este unul gradat si transpus asemenea unui studiu aplicat al formelor, liniilor si al alternantelor suprafetelor, intensitatilor cromatice si accentelor. Acolo unde alti designeri cambreaza excesiv, pana la sufocare, Andreea Constantin lasa suficient spatiu pentru a respira aerul proaspat al unui sezon plin de optimism si reverberatii.campanie3acampanie4acampanie7acampanie9acampanie1acampanie8acampanie10aPiesele semnate Rhea Costa sunt disponibile in showroom-ul din str. Popa Nan nr 13 sau in magazinul online www.molecule-f.com.

Reclame