Urmeaza-ti pasiunea si alege-ti cursul preferat doar la DallesGO!

La DallesGo dragostea dureaza trei luni. Altfel spus, ai nevoie doar de trei luni pentru a te indragosti de cursurile propuse de ei si pentru a transforma ceea ce, la inceput, pare a fi doar o simpla pasiune, intr-o dragoste pe viata si o cariera promitatoare.

Universul DallesGo, cea mai interactiva si vizibila platforma de cursuri after work din capitala, a inceput oficial inscrierile pentru un nou sezon. In mai cea de-a sasea generatie de cursanti DallesGo este asteptata sa dea o noua savoare timpului liber.tn

Anul trecut, pasiunea pentru moda, dar si dorinta de a invata multe lucruri noi m-au determinat sa particip  la unul dintre cursurile DallesGO, si anume la cel de „Stilism si Tendinte” sustinut de Ovidiu Buta. Am ales modulul avansati pentru ca mi s-a parut in concordanta cu asteptarile mele: sa aflu mai mult despre moda si sa reusesc sa-mi structurez notiunile pe care deja le aveam.

Il stiam pe Ovidiu prin prisma activitatii sale incontestabile in moda, cate putin din „Victima Modei” si din aparitiile TV. Cursul DallesGo mi-a oferit sansa sa invat, din experienta lui, ca „moda este o epidemie controlata”  si un bussines surpinzator. Am descoperit aspecte din industria fashion la care nu m-as fi gandit vreodata. Pe langa asta am avut ocazia de a cunoaste oameni minunati, care ne-au deschis portile lor si ne-au aratat ca, daca iti doresti orice este posibil: Mihaela Glavan, Cristina Dragomir, Joaquin Bonilla sau Ana Morondan, fiind cateva dintre numele pe care le-am intalnit. Am realizat proiecte creative de mix & match si shooting-uri foto.

Daca, insa, nu ai afinitate catre moda si stilism, trebuie sa stii ca DallesGo are in portofoliu si alte cursuri cum ar fi: PR, Comunicare Online, Design Interior, Fotografie, Make-up sau Hairstyling. Comunicare Online este un curs nou in portofoliu, sustinut de Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania si unul dintre cei mai dinamici si influenti oameni din online-ul romanesc. O alta surpriza pregatita de Universul DallesGO este implicarea designerului Irina Neacsu in proiect, aceasta urmand sa sustina cursul de Design Interior. Irina este specializata in restaurare, in cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, unde sustine cursuri din sfera designului si arhitecturii, apoi in arte frumoase in cadrul Rome University of Fine Arts.

DallesGo a lansat oficial inscrierile pentru sesiunea de primavara a cursurilor interactive after work. Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.

Alege-ti cursul preferat si inscrie-te pe info@dallesgo.ro/ 0769 041 711. Inscrierile se fac pana pe data de 30 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%. De asemenea, pentru ca Universul DallesGO este un mediu creativ in care tinerele talente sunt recrutate si promovate, studentii beneficiaza de o reducere de 20% pentru inscrierea la cursurile din portofoliu.tn1tn2tn3tn4tn5tn6tn7

Vizualurile din noua campanie Universul DallesGO au fost realizate de unele dintre cele mai creative nume: concept & styling – Ovidiu Buta, make-up – Diana Ionescu, photo – Ionut Staicu. Echipa de creatie a lucrat cu Monika Hederova, model de talie internationala (Yes Model).

Reclame