Mirror, mirror on the….eyes!

Te intrebi care e noua tendinta in materie de ochelari de soare in 2013? Dupa o perioada in care au lipsit de pe podiumuri, ochelarii cu lentile oglinda se afla iarasi in topul preferintelor. Fie ca este vorba despre clasicii aviator( in stilul Ray Ban), fie ca au o alta forma, important este ca lentila sa reflecte lumina, asemenea unei oglinzi.

Ochelarii de soare oglinda sunt ochelari cu un strat optic reflexibil pe partea exterioara a lentilelor, pentru a le face sa para mici oglinzi. Acoperirea oglinda reduce cantitatea de lumina care trece prin lentilele colorate cu inca 10-60%, ceea ce ii face deosebit de utili in conditii de nisip, apa, zapada sau altitudini mai mari. Popularitatea lor a crescut odata ce au inceput sa fie purtati de catre ofiterii de politie din SUA.tumblr_mj6dyp5bvw1qlrhego1_1280tumblr_mj6dyp5bvw1qlrhego4_1280

Acest model de ochelari a fost prezentat intr-o multitudine de culori, forme si marimi. La Giles am putut admira ochelari mari, rotunzi cu lentile colorate asemanatoare cu oglinzile, in timp ce la Burberry Prorsum ramele au avut aceeasi culoare cu lentilele. La Just Cavalli ochelarii sunt de marime medie in nuante de rosu. Designerii au ales sa accesorizeze look-ul cu buze in nuante indraznete.

Un trend mai mult decat cool, ochelarii oglinda pot fi purtati cu succes de practic oricine. Acestia vor reprezenta cu succes fashionista moderna cu alura degajata si retro pe care o emana. Au elementul inovativ, sunt interesanti si au puterea sa schimbe dramatic o tinuta, de orice fel ar fi ea. tumblr_mimnhgbXVl1rz1vvxo1_500tumblr_m680ozOgjE1r91ncbo1_500

Daca bugetul nu-ti ofera posibilitatea sa-ti achizitionezi ochelari Ray Ban sau Burberry, trebuie sa stii ca astfel de modele se gasesc peste tot: H&M, ZARA, Bershka etc. Eu am o pereche de la C&A la doar 25 de lei!

Have a sunny summer!Mirrored Sunglasses 1

Mirrored Sunglasses 2mirror-sunglasses-collage copy

Reclame