Fun, sun and sexy swim!

Numarati pe degete zilele cand va veti bronza la soare? Pana sa retraim acele clipe trebuie sa ne gandim ce costum de baie alegem. Victoria’s Secret este dovada vie a faptului ca imaginatia nu are limite. Denumita concis si expresiv ” Swim”, colectia Victoria’s Secret 2013  se caracterizeaza prin culoare, senzualitate si feminitate.

Intr-o sedinta foto fierbinte ce poarta semnatura fotografului Russell James si realizata in Insulele Turks&Caicos si Miami, modelele faimosului brand de lenjerie intima promoveaza cum stiu ele mai bine atat piesele simple, in culori uni, cat si modele colorate, cu aplicatii de bijuterii si paiete. Predomina albastru, turcoaz, roz si verde crud, dar si costume aurii care iti vor scoate in evidenta sex appeal-ul. Fie ca sunt dintr-o singura piesa sau doua, modelele sezonului estival 2013 propuse de Victoria’s Secret par sa vina in ajutorul celor care doresc sa isi puna cat mai bine formele in valoare. Diversitate si sexualitate discreta, dar totusi marcanta!

Noua colectie Victoria’s Secret iti ofera posibilitatea de a-ti realiza propriul costum de baie, folosind tehnica mix and match. Astfel, doritoarele isi pot creea un model care le vine ca turnat si urmareste evidentierea formelor corpului. Brand-ul iti ofera, odata cu noua colectie de costume de baie, si o gama de lotiuni hidratante pentru corp si creme bronzante.

Tie care iti place cel mai mult?

bikini02Miranda-Kerr-Victorias-Secret-Bikini-2013Simple-Victorias-Secret-Swimwear-2013CANDICE SWANEPOEL in Victoria's Secret BikinisCANDICE SWANEPOEL in Victoria's Secret BikinisToni-Garrn-for-Victoria-Secret-Swimwear-Spring-2013-campaign4Victorias-Secret-New-Bikini-2013Sexy-Victorias-Secret-Swimwear-2013-TrendsVictorias-Secret-Swim-February-2013-Candice-Swanepoel-984986545645454-2Victorias-Secret-Swimwear-2013-CollectionsV360545Victorias-Secret-Swim-February-2013-Candice-Swanepoel-65474654654

Reclame