The ONE Shopping Night!

Revista The One da startul celui mai spectaculos eveniment de shopping: The One Shopping Night. Se anunta o noapte de ” sales& fun” cu discounturi speciale si multe surprize.

Vei avea parte de reduceri in magazinele partenere: Beautik, Brunello, Cucinelli, Caffe Pascucci Shop, Canali, Casara, Cellini, Cellulem Block, Cofetăria ANA, Danza Boutique, Distino, Elos Beauty Clinic, Galt, Farmaciile Help Net, Hip Nose, Loulou Boutique, Mario Plaza, Meli Melo, Moschino, My House, Oksana, PAUL, Pink & Blue, Plafar, Silhouette, Tartine et Chocolat, The Place, Venchi, Vinexpert, Victoria 46, dar si de sedinte gratuite de make-up sau manichiura oferite de Melkior.

Magazinul Victoria 46 ofera pasionatilor de shopping 40% reducere la colectia de primava-vara 2013, Brunello Cucinelli acorda un discount de 10% la toate produsele, in timp ce clientii centrului comercial Mario Plaza vor avea parte de discount-uri de pana la 30% in seara evenimentului. Poti beneficia de 30% reducere la toate serviciile Silhouette sau poti savura o inghetata la Cioccogelateria Venchi care iti va oferi 10% reducere la toate produsele. Moschino si Canali te intampina si ele cu o oferta irezistibila: 20 % discount la toate produsele, iar Cellini promite reduceri de pana la 15% la produsele selectionate.

Pentru a fi mereu in tendinte, ai nevoie de mult fler si de un al 6 lea simt, mai ales atunci cand vine vorba de shopping inspirat, la preturi care sa nu-ti dezechilibreze bugetul. Pune-ti aceste calitati la contributie intr-o sesiune de shopping prelungit., maine seara, intre orele 20.00 si 24.00, zona Dorobanti.

Calling all night owls….be there!

the-one-shopping-night-map

Reclame