Style blogger: Konstantina Tzagaraki

Dragi cititori,

Incepand de astazi eager4fashion introduce o noua rubrica, unde va voi prezenta cei mai cunoscuti bloggeri de moda, cei care sunt, atat pentru mine cat si pentru sute de alti impatimiti ai modei, o infinita sursa de inspiratie.

” I love fashion and i love people… I am a big dreamer who wants to be happy”. Asa se descrie Konstantina Tzagaraki, una dintre preferatele loobook-ului si una dintre cele mai iubite bloggerite de moda.

Combina eleganta si stilul grunge, adauga elemente de burlesque si isi invaluie fotografiile in mister. Poarta piese vintage, da un suflu nou hainelor basic si isi lasa imaginatia sa se joace cu outfiturile. Acorda o deosebita atentie accesoriilor, machiajului si coafurii si arata, de fiecate data, impecabil. Ii place sa mixeze piese vestimentare care din punct de vedere cromatic nu sunt compatibile, texturi de materiale pe care multi dintre noi le considera nepotrivite sau cel putin ciudate. Rezultatul este, insa, intotdeuna spectaculos.

Konstantina este din Grecia, dar a locuit pentru o perioada la Roma. Odata ce a descoperit site-ul lookbook.nu, frenezia modei de street style a determinat-o sa transforme shopping-ul intr-o meserie cu program prelungit. A vrut sa duca mai departe afinitatea ei pentru moda si sa spuna o poveste celor care vor sa o asculte.

Pe Konstantina o puteti urmari pe www.serialklother.com

DSC_001 - Copy (2) (1)DSC_001 - Copy (2)DSC_001 - Copy (3)DSC_001 - Copy (4)DSC_001 (1)DSC_001DSC_001_testDSC_009 - CopyDSC_0022 - Copy (2)DSC_0703 - Copy (2)

Reclame