STYLE BLOGGER: FILIPPO FIORA

Fara doar si poate Milano este capitala modei in Italia si nu putini sunt cei care considera acest oras raiul cumparaturilor pe pamant. Iar daca punem in balanta si faptul ca metropola a pregatit designeri faimosi in intreaga lume ( Giorgio Armani, Miuccia Prada sau Dolce&Gabbana), atunci putem intelege de ce oamenii care traiesc acolo sunt parca desprinsi din revistele de moda.

Povestea de dragoste dintre Filippo Fiora si moda a luat nastere acum 3 ani. Probabil numele lui nu-ti spune nimic, dar cand vei vedea fotografiile iti vei dea seama ca l-ai mai observat pe numeroase siteuri de street style. Stilul lui aminteste de o epoca in care eleganta, rafinamentul si bunul gust dominau. In opinia mea, el este simbolul stilului clasic atemporal. Costumele croite perfect, combinatiile de culori inedite si gustul impecabil in materie de accesorii, sunt elementele care i-au determinat pe multi sa-l considere un style icon.

Un lucru caracteristic in fiecare tinuta este ca are cel putin un element care sa iasa in evidenta prin culoare, textura sau imprimeu. Daca ai lacune despre cum se poarta diverse accesorii sau layering ai nimerit la locul potrivit. Printre accesoriile care nu-i lipsesc din garderoba se alfa cravata, batista, ceasul si ochelarii de soare.

Filippo este omul care preia un trend si-l transforma in ceva personal, realizand un contrast perfect intre masculinitate si eleganta. Tinutele acestuia sunt creative si pline de culori vibrante la care sunt asortate articole vintage. Simplu, elegant si neostentativ, intruchiparea stilului la care ar trebui sa aspire orice barbat.

Pentru mai multe tinute si detalii accesati : www.thethreef.com

IMG_1056

tumblr_mezbivDt9p1rvfmvdo1_1280tumblr_m6wiiuBKdm1rvfmvdo1_1280tumblr_mb01aluwZ21rvfmvdo1_1280tumblr_mnt7px6zZz1rvfmvdo1_1280okIMG_8747zzIMG_9947copiaIMG_9460zIMG_4756IMG_2752copiahackett_london_blazer_filippo_fiora_7IMG_5686copia

Reclame