Rhea Costa- Cruise 2014

Colectia Rhea Costa Cruise 2014 marcheaza o schimbare de directie. Daca ultimele colectii au debordat de fluiditate, feminitate dusa la rang de arta si drapaje care scot cat mai mult in evidenta silueta, noua colectie propune o imagine noncomformista, o imbinare intre elemente exacte de design structurat si pasiunea pentru eleganta.

Rhea Costa aduce in prim plan materiale precum: bumbacul, vascoza, matasea, voalul, pielea, toate in nuante pudrate de corai, galben, portocaliu, menta precum si accente de auriu, negru si alb. Materiale aparent simple, dar care datorita drapajelor si taieturilor arhitecturale dobandesc o nota avangardista. Desi este o colectie capsula ea contine o varietate de piese: pantaloni scurti, pantaloni lungi, salopete, topuri, jachete si rochii.

Gentile si pantofii sunt semnate Cathias Edeline by Rhea Costa, iar colierele maxi sunt brodate manual cu cristale Swarovski. O colectie minutios lucrata, fiecare piesa avand un tipar unicat, modelat manual, fiecare drapajat fiind foarte atent construit.

Hainele sunt expresia emotiilor noastre. Si femeia Rhea Costa este intotdeauna libera, frumoasa si imprevizibila. Pentru mine colectia Rhea Costa Cruise 2014 a fost o surpriza placuta.

Voi ce parere aveti?

3568101516182140 Rhea Costa – Cruise 2014

Reclame