Paul Walker tribute!

O veste tragica a intristat milioane de fani din intreaga lume in acest weekend. Actorul Paul Walker a murit sambata intr-un accident de masina la doar 40 de ani.

Paul si-a inceput cariera pe micul ecran cand era numai un bebelus aparand in reclama celor de la Pampers. A inceput sa lucreze in showuri de televiziune in 1985  in programe precum „Highway to Heaven”,” Who’s the Boss?”, „The Young and the Restless” si „Touched By an Angel”. A devenit foarte cunoscut in 2001 dupa ce a jucat in „The Fast and the Furious”. Odata cu notorietatea filmelor actorul care il interpreta pe Brian O’ Conner si-a castigat un loc in prima linie a actorilor de la Hollywood.

Dincolo de ochii albastrii si zambetul cuceritor se pare ca Paul era asa cum toti l-au descris: un om bun, cu o inima mare si cu un dezvoltat simt al umorului. Se implica activ in diferite evenimente caritabile prin intermediul fundatiei pe care o patrona. Era pasionat de biologie marina, surf si masini puternice. In ceea ce priveste vestimentatia, Paul era adeptul stilului casual, dar ne-a demonstrat de nenumarate ori ca, atunci cand este nevoie, cu siguranta stie cum sa poarte un costum.

Pasiunea pentru masini l-a adus de foarte multe ori la linia de start a concursurilor de gen. In plus, majoritatea cascadoriilor din film si le-a facut singur cu masina personala. In mod cert ingerii vor avea de la cine sa invete sa conduca „fast and furious”.

Rest in Peace, Paul Walker!

paulwalker-02 paulwalker-04 paulwalker-06 paulwalker-07paulwalkerofficewardrob01-Paul-Walker-Peggy-Sirota-photoshoot-for-GQ-2005

Reclame